Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485-215500

info@rhrevisie.nl

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Motor Revisie

Voor reparatie, revisie of vervanging van uw motor, versnellings- of
tussenbak bent u bij RH Motoren Revisie in Wanroij op het juiste adres.

RH motoren revisie is expert in het reviseren van automotoren. Revisie is onze core-business. Wij reviseren dagelijks verschillende typen motoren.
Wij werken onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Voor revisie is jarenlange ervaring nodig. Bij RH motoren revisie staan wij ervoor garant dat elk probleem door ons deskundig wordt geanalyseerd en adequaat wordt verholpen. Zodat u zo snel mogelijk weer onbezorgd vrij kunt genieten van uw eigen vertrouwde bolide. Bij RH motoren revisie wordt alleen gebruik gemaakt van originele kwaliteitsonderdelen.

In Wanroij (Noord-Brabant) hebben wij de beschikking over een goed uitgeruste revisieruimte met specialistische apparatuur om alle voorkomende revisiewerkzaamheden in eigen beheer en op een juiste wijze uit te kunnen voeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een onderdelenmagazijn en een werkplaatsruimte met 8 hefbruggen voor de uit- en inbouw van motoren en transmissies.

Wie met ons samenwerkt kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering. Onze kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking.

Motor revisie

Hoe wij een auto motor reviseren

Wij kunnen uw auto motor reviseren zodat deze weer in nieuwstaat verkeerd. Om uw motor te reviseren wordt zal uw motor eerst worden geïnspecteerd. Wij starten met het volledig demonteren van alle motordelen. Vervolgens worden alle delen grondig gereinigd. Hiervoor wordt onder andere een industriële wasmachine ingezet. Vervolgens worden de onderdelen geïnspecteerd. Hierna zal het motor reviseren beginnen. Alle onderdelen die zijn versleten worden vervangen door nieuwe onderdelen.

Wij gebruiken originele motor onderdelen van de fabrikant voor de revisie van uw motor.  De hoofdcomponenten, zoals het motorblok, cilinderkop, drijfstangen en de krukas worden machinaal gereviseerd. Alle onderdelen worden gecontroleerd en de motor wordt weer in elkaar gezet. Vervolgens wordt uw gehele motor getest.  Zo bent u er zeker van dat uw automaat weer naar behoren functioneert!

Motor Revisie Kosten

Wat kost het om een motor te reviseren? Een totale motor revisie is goedkoper dan een geheel nieuwe motor. Bij motor revisie wordt namelijk uw eigen motor weer als nieuw gemaakt. Allereerst moeten wij een goede diagnose uitvoeren van wat uw motorblok voor problemen heeft. Vervolgens weten wij wat er aan de motor vervangen moet worden, en wat er allemaal gereviseerd kan worden. Alle onderdelen in de motor worden goed nagekeken en welke nodig worden vervangen. Zodat na de revisie alles weer functioneert zoals nieuw. 

De kosten van de motor revisie hangen dan ook grotendeels af van hoeveel onderdelen er in de motor moeten worden vervangen. Deze onderdelen zullen nieuw gekocht worden en dat brengt de grootste kosten met zich mee. Als er weinig vervangen moet worden aan uw motor, zijn de kosten simpelweg lager. Daarnaast zijn de onderdelen van bijvoorbeeld een BMW duurder dan die van een Volkswagen. Voor een concrete indicatie van de kosten wat voor u een motor revisie gaat kosten, vragen wij u daarom toch om contact op te nemen. Wij kunnen u snel en vakkundig te woord staan.

Waarom een motor reviseren?

Revisie van uw motor zorgt ervoor dat uw motorblok weer zo goed als nieuw is. Alle onderdelen met slijtage worden vervangen zodat uw motor er weer vele kilometers mee kan. U bespaard veel geld door uw motorblok te reviseren in plaats van te vervangen.

Gereviseerde & Nieuwe Motoren
Wij bieden zowel compleet gereviseerde motoren alsmede nieuwe motoren uit de fabriek.

Motor revisie van merken

Motorblok Revisie

Motorblok reviseren? Wij zijn expert in het reviseren motoren van alle merken. Lees meer over motorblok revisie.

Cilinderkop Revisie

Op zoek naar Cilinderkop revisie? Wij kunnen uw cilinderkop reviseren of uw Cilinderkop afpersen, Cilinderkop vlakken, maar ook de Kleppen slijpen. Lees meer over Cilinderkop revisie.

Voorraad Motoren

Ruilmotor of vervangingsmotor? Wij hebben nieuwe, tweedehandse en gereviseerde motoren op voorraad.

Contact Opnemen

Heeft u nog vragen of uw aandrijfas of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is motor revisie?

Motor revisie is het proces waarbij de motor van een voertuig wordt gedemonteerd, gereinigd en gerepareerd of vervangen om de motor weer in nieuwstaat te krijgen.

Wat is het verschil tussen een gereviseerde motor en een nieuwe motor?

Een gereviseerde motor is een gebruikte motor die is opgeknapt om te voldoen aan de specificaties van de fabrikant. Een nieuwe motor is een gloednieuwe motor die direct bij de fabrikant is gekocht.

Hoe weet ik of mijn motor gereviseerd moet worden?

Als uw motor olie verbruikt, slecht loopt, vermogen verliest, of rare geluiden maakt, kan het tijd zijn om uw motor te laten reviseren. Neem gerust contact met ons op als u het niet zeker weet.

Wat zijn de kosten van motor revisie?

De kosten van motor revisie variëren sterk, afhankelijk van het merk en model van het voertuig, het type motor, de omvang van de werkzaamheden en de kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Over het algemeen liggen de kosten tussen de € 1.500 en € 5.000 of meer.

Hoe lang duurt motor revisie?

De duur van motor revisie hangt af van de omvang van de werkzaamheden en de beschikbaarheid van onderdelen. Over het algemeen duurt het proces tussen de 1 en 3 weken.

Is een gereviseerde motor betrouwbaar?

Een gereviseerde motor kan betrouwbaar zijn, maar het hangt af van de kwaliteit van de revisie en de gebruikte onderdelen. Wij bij RH-Revisie gebruiken uitsluiten de originele onderdelen van topkwaliteit.

Wat zijn de voordelen van motor revisie?

Motor revisie kan de prestaties van uw motor verbeteren en de levensduur van uw voertuig verlengen. Het kan ook kosteneffectiever zijn dan het vervangen van de motor of het kopen van een nieuwe auto.

Hoe kan ik mijn motor onderhouden na de revisie?

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het regelmatig vervangen van olie en filters en het controleren van de koelvloeistof. Ook is het belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor het rijden en het gebruik van het voertuig.
Telefoonnummer: 0485-215500