Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485-215500

info@rhrevisie.nl

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 08:00 - 15:00
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Motor Revisie

Voor reparatie, revisie of vervanging van uw motor, versnellings- of
tussenbak bent u bij RH Motoren Revisie in Wanroij op het juiste adres.

RH motoren revisie is expert in het reviseren van automotoren. Revisie is onze core-business. Wij reviseren dagelijks verschillende typen motoren.
Wij werken onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Voor revisie is jarenlange ervaring nodig. Bij RH motoren revisie staan wij ervoor garant dat elk probleem door ons deskundig wordt geanalyseerd en adequaat wordt verholpen. Zodat u zo snel mogelijk weer onbezorgd vrij kunt genieten van uw eigen vertrouwde bolide. Bij RH motoren revisie wordt alleen gebruik gemaakt van originele kwaliteitsonderdelen.

In Wanroij (Noord-Brabant) hebben wij de beschikking over een goed uitgeruste revisieruimte met specialistische apparatuur om alle voorkomende revisiewerkzaamheden in eigen beheer en op een juiste wijze uit te kunnen voeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een onderdelenmagazijn en een werkplaatsruimte met 8 hefbruggen voor de uit- en inbouw van motoren en transmissies.

Wie met ons samenwerkt kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering. Onze kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking.

Motor revisie

Hoe wij een auto motor reviseren

Wij kunnen uw auto motor reviseren zodat deze weer in nieuwstaat verkeerd. Om uw motor te reviseren wordt zal uw motor eerst worden geïnspecteerd. Wij starten met het volledig demonteren van alle motordelen. Vervolgens worden alle delen grondig gereinigd. Hiervoor wordt onder andere een industriële wasmachine ingezet. Vervolgens worden de onderdelen geïnspecteerd. Hierna zal het motor reviseren beginnen. Alle onderdelen die zijn versleten worden vervangen door nieuwe onderdelen.

Wij gebruiken originele motor onderdelen van de fabrikant voor de revisie van uw motor.  De hoofdcomponenten, zoals het motorblok, cilinderkop, drijfstangen en de krukas worden machinaal gereviseerd. Alle onderdelen worden gecontroleerd en de motor wordt weer in elkaar gezet. Vervolgens wordt uw gehele motor getest.  Zo bent u er zeker van dat uw automaat weer naar behoren functioneert!

Motor Revisie Kosten

Wat kost het om een motor te reviseren? Een totale motor revisie is goedkoper dan een geheel nieuwe motor. Bij motor revisie wordt namelijk uw eigen motor weer als nieuw gemaakt. Allereerst moeten wij een goede diagnose uitvoeren van wat uw motorblok voor problemen heeft. Vervolgens weten wij wat er aan de motor vervangen moet worden, en wat er allemaal gereviseerd kan worden. Alle onderdelen in de motor worden goed nagekeken en welke nodig worden vervangen. Zodat na de revisie alles weer functioneert zoals nieuw. 

De kosten van de motor revisie hangen dan ook grotendeels af van hoeveel onderdelen er in de motor moeten worden vervangen. Deze onderdelen zullen nieuw gekocht worden en dat brengt de grootste kosten met zich mee. Als er weinig vervangen moet worden aan uw motor, zijn de kosten simpelweg lager. Daarnaast zijn de onderdelen van bijvoorbeeld een BMW duurder dan die van een Volkswagen. Voor een concrete indicatie van de kosten wat voor u een motor revisie gaat kosten, vragen wij u daarom toch om contact op te nemen. Wij kunnen u snel en vakkundig te woord staan.

Ook op motor revisie krijgt u garantie! Deze varieert tussen de 3 en 12 maanden.

Waarom een motor reviseren?

Revisie van uw motor zorgt ervoor dat uw motorblok weer zo goed als nieuw is. Alle onderdelen met slijtage worden vervangen zodat uw motor er weer vele kilometers mee kan. U bespaard veel geld door uw motorblok te reviseren in plaats van te vervangen.

Gereviseerde & Nieuwe Motoren
Wij bieden zowel compleet gereviseerde motoren alsmede nieuwe motoren uit de fabriek.

Motor revisie van merken

Motorblok Revisie

Motorblok reviseren? Wij zijn expert in het reviseren motoren van alle merken. Lees meer over motorblok revisie.

Cilinderkop Revisie

Op zoek naar Cilinderkop revisie? Wij kunnen uw cilinderkop reviseren of uw Cilinderkop afpersen, Cilinderkop vlakken, maar ook de Kleppen slijpen. Lees meer over Cilinderkop revisie.

Voorraad Motoren

Ruilmotor of vervangingsmotor? Wij hebben nieuwe, tweedehandse en gereviseerde motoren op voorraad.

Contact Opnemen

Heeft u nog vragen of uw aandrijfas of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Call Now ButtonTelefoonnummer: 0485-215500