Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485-215500

info@rhrevisie.nl

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak

Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

BMW Motor Revisie

BMW Motor Revisie

Heeft u problemen met uw BMW motor? RHmotorenrevisie is zeer gespecialiseerd in het repareren en reviseren van BMW. Voor reparatie, revisie of vervanging van uw BMW motor bent u bij RH motoren revisie op het juiste adres.

Wij reviseren al meer dan 15 jaar BMW motoren en transmissies. Of u nu problemen heeft met uw versnellingsbak of motor, wij kunnen het gegarandeerd maken. Weet u nog niet wat er mis is met uw motor? Geen probleem, wij doen een gratis diagnose.

Voor vrijwel alle BMW modellen kunt u bij ons terecht. Of het nou een BMW X5 is of een M5, wij hebben ervaring met alle motorblokken van BMW.

 

BMW revisie

BMW Motor Repareren, Reviseren of Vervangen?

Wij krijgen vaak de vraag wat klanten met hun BMW motor moeten doen. Er zijn veel verschillende problemen en we zullen toch echt elke motor apart moeten adviseren. Als een motor te repareren valt, en de auto is nog genoeg waard om de reparatie te doen, adviseren wij een reparatie.
Wanneer uw motor niet meer gerepareerd kan worden kunt u uw motor laten reviseren of laten vervangen. Het vervangen van uw motor is anders dan het reviseren. Bij het reviseren maken we van uw oude motorblok, een motorblok als nieuw. Bij het vervangen kunt u kiezen tussen een nieuw BMW motorblok, of een motorblok met een (jonge) kilometerstand. Wij hebben altijd BMW motorblokken in onze voorraad, en daarom kunnen wij snel handelen.

Heeft u advies nodig over reparatie, revisie of vervanging van uw BMW motor? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies.

Ook kunnen wij u helpen met versnellingsbak problemen, transmissierevisie, differentieel reparatie, CVT reparatie, tussenbak reparatie en nog veel meer. Bekijk voor alle mogelijkheden onze andere site: RHtransmissierevisie.nl

BMW Motor Revisie Kosten

De kosten voor het reviseren van een BMW kunnen nog al uiteen lopen. De kosten zijn grotendeels afhankelijk van het type BMW en welke onderdelen er vervangen moeten worden. Een BMW M revisie kost meer dan revisie voor een BMW 1 serie. Ook de staat van de motor telt sterk mee. 
Bij het ene motorblok moeten meer onderdelen worden vervangen dan bij de ander. Het hangt dus ook erg af van de staat van de motor. Voor een concrete indicatie van de kosten voor de revisie van uw BMW vragen wij daarom contact op te nemen. Wij kunnen u snel & vakkundig te woord staan.

Wat is Motor Revisie?

Bij motor revisie worden alle onderdelen uit uw motor gedemonteerd. Deze onderdelen worden grondig gereinigd met onder andere een industriële wasmachine. Vervolgens worden alle onderdelen goed geïnspecteerd. Alle onderdelen die zijn versleten worden vervangen voor nieuwe onderdelen.

Bij RH motoren revisie gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van BMW voor revisie van uw motor. Zo weet u dat de nieuwe onderdelen kwalitatief in orde zijn. Als het reviseren klaar is en de nieuwe onderdelen binnen zijn wordt de motor helemaal gecontroleerd, als laatste stap wordt de motor weer in elkaar gezet. Hierna zal uw auto weer rijden als nieuw (en misschien nog wel beter).

Motorblok Revisie

Motorblok reviseren? Wij zijn expert in het reviseren motoren van alle merken. Lees meer over motorblok revisie.

Cilinderkop Revisie

Op zoek naar Cilinderkop revisie? Wij kunnen uw cilinderkop reviseren of uw Cilinderkop afpersen, Cilinderkop vlakken, maar ook de Kleppen slijpen. Lees meer over Cilinderkop revisie.

Voorraad Motoren

Ruilmotor of vervangingsmotor? Wij hebben nieuwe, tweedehandse en gereviseerde motoren op voorraad.

Contact Opnemen

Heeft u nog vragen of uw aandrijfas of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 0485-215500